bauMax

Logo bauMax
Adresa:  Strada Dimitrie Pompei, nr. 10A , 020337
Judet:  Bucuresti
Localiatte:  Sector 2
Telefon:  031 620 27 00
Fax:  031 620 27 26
Email:  ro@baumax.com
X inchideAi gasit date eronate privind bauMax? Semnaleaza acesata eroare si o vom verifica si remedia imediat.


Nume*
Email*
Mesaj*
Cod de securitate*
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Despre bauMax

Compania bauMax este dominată de atitudinea creştină a familiei de proprietari. Activităţile noastre sunt ghidate de valorile creştine, acestea fiind punctul de plecare al acţiunilor noastre.

bauMax este în Europa de Centrală şi de Sud-Est un pioner în domeniul Do-it-Yourself. Am ajutat la descoperirea ideii de DIY şi năzuim să devenim prin competenţă şi progres, în domeniile construcţii, amenajări, grădină şi tehnic, lider de piaţă în ţările în care ne desfăşurăm activitatea.

Proximitatea şi orientarea ofertei de produse şi servicii după nevoile clienţilor noştri reprezintă un factor cheie al activităţii bauMax. Ne sprijinim clienţii în realizarea proiectelor lor de construcţii şi amenajări, mulţumirea clienţilor fiind obiectivul nostru principal. 

bauMax este o companie de familie, iar comunitatea angajaţilor este văzută ca o familie. Oferim locuri de muncă atractive cu oportunităţi de carieră şi posibilitatea implicării în luarea deciziilor. Angajamentul angajaţilor noştri este garanţia succesului nostru. 

bauMax se străduieşte să dezvolte relaţii de afaceri de lungă durată, care să conducă la câştiguri egale pentru ambele părţi. Încrederea reciprocă şi corectitudinea sunt în acest scop factori importanţi.

Pentru bauMax termenul de „economie durabilă“ nu este un concept nou. Este o sarcină pe care ne-o impunem. Durabilitate înseamnă “gospodărirea” resurselor disponibile, din perspectivă socială, economică şi ecologică.

bauMax s-a angajat să ajute oamenii cu dizabilităţi. Îi vedem pe aceşti oameni ca membri cu drepturi egale în societatea noastră şi dorim integrarea lor în echipele noastre cu punctele lor tari şi slabe.

bauMax promovează arta contemporană. În cadrul Muzeului Essl angajaţii, dar şi publicul larg au posibilitatea să descopere forţa şi frumuseţea artei.

Articole care fac referire la bauMax
Foto Planificarea 3D a baii la bauMax

Consultanţii departamentului sanitare te ajută să-ţi realizezi o baie de vis!Tot ce trebuie să faci este să vii în magazinul bauMax cu dimensiunile băii tale şi consulanţii bauMax vor realiza planul acesteia.Mobilier d [...] citeste mai mult despre Proiectare 3D baie

INFORMATII UTILE | Informatii utile oferite de magazinele de bricolaj. Reduceri de pret, finantare, promotii, oferte specialeMergi la inceputul descrierii:
bauMax .
Linkuri rapide
Date eronate? Semnaleaza!
Principalele orase din:
Link-uri utile:
supermarketuri inscrise in Magazine Bricolaj Romania